Filmpje Plaatsen Van YouTube

Dit filmpje is een een parodie op Scary Movie. Ik ben in het dagelijks leven niet serieus met acteren bezig maar toch vond ik het leuk om een keer te experimenteren. We waren met een paar vriendinnen en nogal melig. Ik heb dit stukje toen bij elkaar gefantaseerd. Het is dus eigenlijk een improvisatie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar te kijken en te luisteren en dat ik een paar reacties krijg.

Het filmpje is met een mobieltje gemaakt, toen naar Youtube geupload en daarna hier naartoe gelinkt, wat nog een heel gedoe was. Hieronder zie je de code om een filmpje te plaatsen.

Hoe plaats je een filmpje op deze site?

  • Kijk naar de code onderaan deze tekst. Dat is de embed code (html om filmpje te plaatsen) van het fimpje wat je hier boven ziet staan.
  • Elk filmpje heeft zijn eigen embed code. Die embed code vind je op Youtube in de embed box.
  • Als je bij Youtube het filmpje aanklikt dat je wilt plaatsen zie je rechts onder het filmpje een grijs vlak, daarin staat de embedcode van het filmpje duidelijk aangegeven. Die code moet je volledig kopieren en hier op een pagina plaatsen op de plek waar je je fimpje wilt laten verschijnen. Zet voor die code
[[embedvideo]]

en achter de embedcode van je filmpje

[[/embedvideo]]

Dan komt het er ongeveer zo uit te zien:

[[embedvideo]]
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5nGxW2YS5a4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5nGxW2YS5a4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[[/embedvideo]]

Officieel geplaatst door: Bloempje