De Blob

Recensie over het game:

De Blob:

Het spel De Blob voor op het console de Wii, speelt zich af in een grote kleurijke wereld genaamd Chroma. Althans dat was het tot de invasie van de "INKT" begon. De INKT heeft als doel al het kleurrijke te veranderen in zwart-wit dus alle gebouwen, bomen zelfs de inwoners.

Doel van het spel:

Het doel van het spel is om de grote zwart-witte wereld weer terug te veranderen in zijn oorspronkelijke kleurrijke staat. Jijzelf speelt "De Blob" de grote held van het spel. Jouw doel is door middel van verf die je uit de verfrobots haalt alle gebouwen, bomen, inwoners ect. te gaan kleuren.

De gameplay:

Er zijn verschillende levels in het spel. Elk level duurt steeds langer en wordt alsmaar moelijker. In elk level heb je een aantal doelen en missies. Er zijn 4 verschillende missies zoals: Verven, Race, Gevecht en Mijlpalen. Elke missie heeft een beperkte tijd evenals het level. Meer tijd kun je winnen door de inwoners te kleuren, vijanden te verslaan of missies te voltooien.

Eigen mening:

Het spel oogt heel kinderlijk, maar schijn bedriegt. Het is een uitdagend en moelijk spel. De graphics zien er heel mooi uit en erg kleurijk.

Auteur: Mister Sunshine.